Vårens kolleksjon 2010

Heldigvis er det fortsatt mye lilla å finne av farger i vårens trender. Det gjenspeiler seg også i det jeg lager. Men jeg lager også en del i basisfargene svart, grått, brunt og hvitt.

Er det et smykke du gjerne kunne tenke deg, men i en annen farge enn det bildet viser, er det oftest ikke noe i veien for at jeg kan lage det. Har jeg ikke de ønskede fargene på lager, tar det bare litt lenger tid, da dette må skaffes. Når det gjelder spesielle farger eller perler som jeg kan ha lite igjen av, kan det være vanskelig å få tak i maken. Men slik er det i bransjen. Og oftest er det “one of a kind”  jeg lager.

Ellers er også korall-farge et “must” i vårens trend, så nå har jeg laget et armbånd nettopp i denne fargenyansen. Laget også matchende øredobber til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.