Dato-oversikt 2015

Hei! Hyggelig at du vil se hvor jeg har ulike salgsstand. Bare litt info som kan være greit å få med seg: Line-smykker er elegante og klassiske. De står for solid håndtverk og kvalitet. Mange av smykkene jeg lager er helt unike, og de har det lille ekstra. Her er det ikke noe masseproduksjon, men godt håndtverk som gjelder. Det er fra de grove, røffe smykkene til de helt tynneste kjedene. Alt har jeg laget fra bunnen av; fra enkel sølvtråd til øsken (ringer) i ulike dimensjoner og tykkelser. Det er spesilelt gøy når tidligere kunder kommer tilbake og vil kjøpe flere smykker. Håper du også liker det jeg designer og lager. Jeg lager noen nye typer smykker årlig og utvider sortimentet deretter. Her kommer en oversikt over Førjulsaktiviteter jeg skal være med på, så her er det bare å krysse av i kalenderen 🙂

November:

Asker Husflidslag har sin årlige Julemesse i slutten av november i år. Tradisjonen tro, stiller jeg selvfølgelig opp. Har laget en ny modell halskjeder, som jeg gleder meg til å vise dere.

Lekre fargesammensetninger og passer de fleste. Kom og se , da vel!

Arrangeres på Venskaben,(rett i nærheten av Trekanten kjøpesenter) adr.: Askerveien 41, Asker den siste helgen i november.

 

Fredag 27. fra kl.12.00 – 17.00

Lørdag 28. fra kl. 11.00 – 17.00

Søndag 29. fra kl.12.00  – 16.00

 

I år tar jeg en pause fra Trekanten kjøpesenter, Asker. Standleien er dessverre altfor høy!!

VELKOMMEN TIL  HANDEL av håndlagde LINE-SMYKKER;  jeg lager sølvsmykker for den kvalitetsbevisste. Ta gjerne kontakt via mailskjemaet på forsiden.

Smykk deg med et Line-smykke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.